Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Ten onrechte landbouwgrond aangeboden als bouwkavel

post it let op

Let op: Er is landbouwgrond te koop ten oosten van het plangebied Everdenberg-Oost. De landbouwgrond krijgt GEEN bedrijfsbestemming.

Afgelopen tijd gebeurt het regelmatig dat externe partijen in dit plangebied grond te koop aanbieden en hierbij verkeerde informatie over de bestemming vermelden. Wij willen u hierop wijzen. Controleer altijd de bestemming van grond bij de gemeente. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Kavels mét bedrijfsbestemming

Hier vindt u een overzicht met het aanbod aan bedrijfskavels dat te koop wordt aangeboden binnen de gemeente Oosterhout.

Klik hier voor het overzicht en de grondprijzen

Foto gemaakt door: Columbus Aerial Solutions

Oosterhoutse bedrijventerreinen

bord straten bedrijventerrein

Oosterhout heeft vijf grote en een aantal kleinere bedrijventerreinen die verspreid liggen over de stad. Een kaart met de locatie van de bedrijventerreinen en kengetallen per bedrijventerrein kunt u bekijken door hier te klikken (pdf, 1,34 Mb).

Het grootste bedrijventerrein is Weststad. Deze ligt ten noordwesten van de stad, langs de A59 en het Wilhelminakanaal. Aan de overkant van het Wilheminakanaal ligt het bedrijventerrein Statendam. Het bedrijventerrein Vijf Eiken ligt ten zuidoosten van de stad, langs de A27. Daar vlakbij liggen de bedrijventerreinen Oosterheide, Bedrijvenpark Everdenberg en het nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein Everdenberg-Oost. Ook deze bedrijventerreinen liggen ten zuidoosten van de stad, nabij de snelweg A27.

Naast de grote bedrijventerreinen, heeft Oosterhout ook een aantal kleinere bedrijvenparken: Beneluxweg-Zuid, de Wijsterd, Heihoef en Kantorenpark Hoevestein.

Vragen en informatie

Wilt u uw bedrijf vestigen in Oosterhout of heeft u daar vragen over? Al uw vragen op het gebied van ondernemen kunt u mailen naar ez@oosterhout.nl. Uw contactpersoon is Gwen van Mook, Accountmanager Bedrijven bij de gemeente Oosterhout. Hieronder vindt u ook een aantal websites die u verder kunnen helpen bij uw plannen.


Meer informatie en handige links