Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Officiële bekendmakingen

Op deze pagina's vindt u de bekendmakingen waaronder de (verleende) vergunningen.

Deze bekendmakingen verschijnen ook wekelijks in het Weekblad Oosterhout. In het Weekblad Oosterhout staan de officiële bekendmakingen. De bekendmakingen op internet zijn een kopie van de officiële bekendmakingen in het Weekblad Oosterhout.

Voor bekendmakingen kunt u terecht op https://zoek.officielebekendmakingen.nl

Verordeningen

De algemeen verbindende voorschriften (verordeningen) van de gemeente worden bekendgemaakt in het elektronisch gemeenteblad. Het elektronisch gemeenteblad van de gemeente Oosterhout vindt u op:  https://www.officielebekendmakingen.nl

Ook kunt u gebruik maken van de zoekfunctie op https://zoek.officielebekendmakingen.nl/zoeken/gemeenteblad

Abonneren Bekendmakingen per e-mail

Gemeenten, provincies en waterschappen maken in de plaatselijke bladen, dagbladen en Staatscourant bekend welke besluiten zij willen gaan nemen, bijvoorbeeld over het afgeven van een bouw- of kapvergunning. Met de e-mailservice bekendmakingen op de website www.overheid.nl kunt u deze bekendmakingen nu ook via e-mail ontvangen.

Aanmelden voor de e-mailservice gebeurt in vijf simpele stappen:

  1. Inschrijven op e-mailadres
  2. Postcodegebied instellen
  3. Interesseprofiel instellen
  4. Onderwerp selecteren
  5. Aanmelding bevestigen

Vervolgens ontvangt u de bekendmakingen vanzelf via e-mail. U kunt zich via die e-mails ook altijd afmelden voor de service. U kunt zich aanmelden via de aanmeldpagina e-mailservice Bekendmakingen binnen de website van  www.overheid.nl.