Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Inzameling vuurwerk en kerstbomen en verbranding kerstbomen

Kerstboom eruit en dan? 

  • Inleveren bij de milieustraat.
    Kerstbomen kunt u gratis inleveren bij de milieustraat in Oosterhout (Wilhelminakanaal-Oost 7). De milieustraat is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 8.00 uur - 16.30 uur.
  • Huis-aan huis ingezameld in week 2
    In week 2 worden kerstbomen huis-aan-huis ingezameld. U kunt uw kerstboom dan op de aanbiedplaats bij u in de buurt aanbieden.
  • Voor de Dammenbuurt, Staatsliedenbuurt, Schildersbuurt, Larenbuurt, Donkenbuurt, Sterrenbuurt, Kruidenbuurt en Beemdenbuurt is het op maandag 6 januari. 
  • Voor de Vogelbuurt, Kastelenbuurt, Centrum, Molenbuurt, Leijsenakkers en Slotjes is het op dinsdag 7 januari.
  • Voor Oosteind, Dorst, Bloemenbuurt, Schrijversbuurt en Natuurkundigebuurt is het op woensdag 8 januari.  
  • Voor de Componistenbuurt, Warande, Den Hout, Vrachelen, Markant, Houthaven, Kanaleneilend en Oud-West is het op vrijdag 10 januari.

Kerstboomverbranding en versnippering

Den Hout

In Den Hout vindt de kerstboomverbranding plaats op Maandag 6 januari 2019 om 18.30 uur op het terrein tegenover het ponyveld aan de Herstraat. De brandweer ziet er op toe dat alles veilig verloopt.

Dorst

De kerstboomverbranding in Dorst is op maandag 6 januari. De start is in de heilige Marcoenkerk. Daarna vertrekt de lampionnenoptocht naar het maisveld aan het Sint Jorisveld. Daar wordt het vuur aangestoken.  De brandweer ziet er op toe dat alles veilig verloopt.

Oosteind

In Oosteind is er kerstboomversnippering op woensdag 8 januari tussen 18.30 en 20.00 uur op het Kerkplein.

Inleveren vuurwerkafval

Van donderdag 2 januari tot en met zaterdag 4 januari kunt u vuurwerk(afval) gratis bij de milieustraat (Wilhelminakanaal-Oost 7) inleveren. De milieustraat is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 8.00 uur - 16.30 uur.   Bij inlevering van het vuurwerk(afval) krijgt iedereen een kaneelstok. (zo lang de voorraad strekt)