Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Mantelzorgbon te besteden bij Oosterhoutse ondernemers

18-06-2020

Mantelzorgbon te besteden bij Oosterhoutse ondernemers

Jaarlijks ontvangen Oosterhoutse mantelzorgers de mantelzorgwaardering. Dit jaar zou dit voor het eerst in de vorm van een activiteitenaanbod plaatsvinden. Het coronavirus stak hier een stokje voor. Daarom krijgen Oosterhoutse mantelzorgers dit jaar een cadeaubon ter waarde van €50,- die zij kunnen besteden bij Oosterhoutse ondernemers. Wethouder Clèmens Piena: 'Daarmee is de bon niet alleen een hart onder de riem voor mantelzorgers, maar ook voor ondernemers'.

Mantelzorgers die tenminste drie maanden lang structureel minimaal acht uur per week zorgen voor een Oosterhoutse zorgvrager, kunnen de mantelzorgwaardering van 22 juni tot uiterlijk 31 juli aanvragen via de website www.mantelzorgbonoosterhout.nl. De cadeaubon wordt in augustus naar hen verstuurd. Mantelzorgers kunnen de bon vervolgens via de website activeren en tot uiterlijk 31 december 2020 besteden bij Oosterhoutse ondernemers.

Oosterhoutse ondernemers die aan de waardering willen deelnemen kunnen zich vanaf half juli aanmelden via de website www.mantelzorgbonoosterhout.nl. Wethouder Clèmens Piena: 'Mantelzorgers staan altijd klaar voor hun familielid, buur of vriend die ondersteuning nodig heeft. In deze tijd vraagt dat extra inspanning. We zijn blij dat we op deze manier zowel mantelzorgers als lokale ondernemers een hart onder de riem kunnen steken. Als college hebben we dit idee van de gemeenteraad graag omarmd.'