Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Werken bij de gemeente Oosterhout: meer voor elkaar

Wil je werken in een omgeving die niet alleen oog heeft voor jouw professionele ontwikkeling, maar je ook alle ruimte biedt om persoonlijk op een gezonde manier te groeien? Dat treft, want dat vinden we bij de gemeente Oosterhout hartstikke belangrijk. Dit zorgt er namelijk voor dat we duurzaam in topvorm zijn. En elke dag het leven van onze inwoners, ondernemers en bezoekers prettiger kunnen maken. Samen met inwoners en ondernemers bereiken we resultaten. Zo krijgen we meer voor elkaar. En dat maakt ons werk zo bijzonder.

Vacatures

Nieuwsgierig? Neem een kijkje bij onze vacatures*. Of vraag onze mensen die werk doen wat jou prikkelt alles wat je weten wilt. Wie weet klikt het wel, en krijgen we samen met jou nóg meer voor elkaar!

We werken samen met gemeenten in de regio om vacatures te vervullen. Op www.werkeninwestbrabant.nl vind je de openstaande vacatures en kun je job alerts instellen.

Wat je misschien niet verwacht

We krijgen het heus wel eens te horen: werken bij een gemeente zal wel voorspelbaar zijn. Maar niets is minder waar. Dat roepen we niet, maar laten we zien. Door de lat wat hoger te leggen dan mensen van ons verwachten. Ook onderling, als collega’s, doen we meer voor elkaar. We werken niet alleen samen, we voelen ons ook met elkaar verbonden. Met 55.200 inwoners en 450 collega’s biedt de gemeente Oosterhout de uitdagingen en kansen van een grote gemeente en de slagvaardigheid en geborgenheid van een kleinere gemeente.

Dat we zo slagvaardig zijn, is te danken aan de mensen die bij ons werken. Daar zijn we zuinig op. We geven je alle ruimte om te bewegen, te experimenteren en te groeien. Alles wat je nodig hebt om te doen waar je goed in bent. Dat je naast je werk ook nog een leven wilt, snappen we. Graag zelfs! Want als jij je lekker voelt, ben je op je best.