Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Katern C (Atlas van Oosterhout)

Deze katern vormt de kern van de Atlas van Oosterhout. Hierin wordt ingezoomd naar het niveau van de wijken en buurten. De kerkdorpen worden gemakshalve beschouwd als wijken binnen de gemeente.

Deze katern bestaat uit afzonderlijke wijk- en buurtprofielen. Hierin worden allerlei gegevens over de demografische, sociaal-maatschappelijke en sociaal-economische aspecten over dat gebied op een handzame manier bij elkaar gebracht. Ook de resultaten van de "Leefbaarheid- en veiligheidsmonitor (L&V)" en de "Monitor Sociale Kracht (SK)" - beiden onderdeel van de buurt- en dorpsenquête - zijn in het wijk- of buurtprofiel opgenomen.

De profielen van alle wijken en buurten in de gemeente zijn hieronder te raadplegen, met uitzondering van de wijken 'Industrieterrein-Noord', 'Industrieterrein-Zuid' en 'Buitengebied Oosterhout', omdat daar weinig tot geen inwoners zijn. Ook zijn er, om diezelfde reden, geen buurtprofielen van deze drie wijken en ook niet van de buitengebieden van de kerkdorpen.

In de bijlage (pdf, 779 kB) staat een overzichtskaart met de wijk- en buurtindeling, inclusief de benaming van die gebieden.

 

Katern C - Oosterhout in wijken en buurten

►  Centrum:

►  Slotjes: 

►  West:

►  Strijen:

►  Leijsenakkers:

►  Oosterheide:

►  Dommelbergen:

►  Vrachelen:

►  Kerkdorpen:

Naar boven