Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Resultaten workshop Culturele identiteit en economie

Wordle met deel van de workshopopbrengst

Cultuurcoach Miranda van Bragt bracht de deelnemers met elkaar in contact middels een tapijt dat op een lange tafel lag. Deelnemers gingen met elkaar in gesprek over hun trots, over hun ideeën voor culturele activiteiten en over algemene tips.

Laat je inspireren door de resultaten van de workshop:

Tips

Meer moderne kunst in Oosterhout; breng het gesloopte groen weer terug; wees zuinig op op kloosters, slotjes, centrum en de stadsparken; moderne kunst museum; optocht Zandheuvel.

Ideeën voor activiteiten

Kanaalloop, Kanaaloevers (gebroken water festival), Bomenfestival en dating garden (Stadstuin De Schelp), elk weekend iets kunstzinnigs in het centrum, straatartiesten/muzikanten in het centrum, buitenruimte met foto (van Gogh Zundert), En plein public, Mediëval life/herbouw het kasteel (Slotbossetoren), kunstmarkt bij Catharinadal, zandsculpturen op de markt, skateboardcentrum, gezamenlijk kunst organiseren, podia benutten (park, Heuvel en Markt), bierwinkel in de Gecroonde Bel, maak ateliers in leegstaande winkelpanden, de kunstmarkt van de Benelux, Rabo-veilingen, open ruimte kunstcentrum, educatie/onderwijs, een muziekkiosk op de Markt.

Trots

Historische panden, Villa Matilda, Parkfeest, Carnavalsstad, Bock in de Blikken, erfgoed, Bussel op reis, Nachtegalen, Bieb, De Schelp.