Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Meldpunt openbare ruimte

losse stoeptegel

Heeft u last van zwerfvuil? Heeft u een verstopte riolering? Ziet u losse tegels of een omgewaaide boom? Heeft u andere meldingen of tips over uw buurt? Geef het door aan het Meldpunt Openbare Ruimte. Is er lantaarnpaal in uw straat of wijk kapot, geef dit dan ook door aan het meldpunt en vermeld hierbij het mastnummer van de lantaarnpaal en de straat waar deze staat.

24 uur per dag gratis melden

App MijnGemeente

App Mijn gemeente

Download de app MijnGemeente. Hiermee kunt u eenvoudig en snel op locatie meldingen over de openbare ruimte doorgeven. Een foto meesturen is ook mogelijk. De app kunt u gratis downloaden op uw smartphone of tablet. De app is beschikbaar voor Android en iOS en kunt u gratis downloaden via Google Playstore (alleen voor smartphone of tablet) en Appstore (alleen voor smartphone of tablet). Meer lezen over de app MijnGemeente,

Formulier Meldpunt Openbare Ruimte 

Via het digitale formulier Melding Openbare ruimte

Formulier Verlichting en Verkeerslichten

Voor het melden van storingen aan openbare verlichting of verkeerslichten via het  digitale formulier verlichting en verkeerslichten.

Wat gebeurt er met uw melding?

Meldingen die u bij de gemeente doet over de openbare ruimte worden binnen tien werkdagen afgehandeld. Lukt dit niet, dan nemen wij contact met u op via het door uw opgegeven e-mailadres of telefoonnummer.

Wat meldt u ergens anders?

  • Bij vragen over de belastingaanslag afval kunt u 14 0162 bellen
  • Meldingen over afval en containers kunt u niet in dit meldingsformulier kwijt. Belt u hiervoor met de Helpdesk Afval 0800 333 66 99 (gratis), of ga naar de pagina afval
  • Een meningsverschil met of burenoverlast melden
  • overlast door jongeren
  • overlast door verslaafden

Heeft u nog vragen?

Als u niet direct iets meldt maar een vraag heeft dan kunt u de vraag opzoeken of hier stellen: