Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Buurtbeheer

Buurtbeheer in Oosterhout betekent het samen zorgen voor de buurt. Dat betekent vooral zorgen voor een goede leefbaarheid. Samenwerking is het sleutelwoord; alle betrokkenen in een wijk of buurt kunnen hun steentje bijdragen. Politie, woningcorporatie Thuisvester, Surplus Welzijn en de gemeente Oosterhout werken samen met de deskundigen van de wijk: ‘DE BEWONERS!’

Deze samenwerking in Oosterhout is er al sinds eind jaren negentig. Dit heeft tot succesvolle initiatieven en projecten in wijken en buurten geleid. Enkele voorbeelden: 


Ook inzetten voor uw buurt?

Wilt u zich inzetten voor de buurt? Raadpleeg dan de folder Samen maken we de wijk (PDF, 639 kB)voor meer informatie (let op, het mailadres is niet meer in gebruik). Als u zich wilt aansluiten bij een buurtoverleg of als u een groep voor buurtoverleg wilt starten, kijk dan op onze pagina Buurtoverleggroepen.

Subsidiemogelijkheden

Bent u op zoek naar een kleine financiële bijdrage om uw buurt- of culturele project te verwezenlijken. Kijk hier voor de gemeentelijke subsdiemogelijkheden of lees dit PDF document voor subsidies en fondsen buiten de gemeente.

Contact

Nog vragen? Neem dan contact op met uw buurtcoördinator.