Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Laadpalen voor elektrische auto's in de openbare ruimte

Oplaadpuntenbeleid

Gemeente Oosterhout heeft een oplaadpuntenbeleid (pdf-bestand 407 kb) omtrent het opladen van elektrische voertuigen in Oosterhout. Wenst u meer informatie klik op de link.

Laadpunten voor duurzaam rijden

Het aantal elektrische auto´s in Nederland stijgt hard. En dat is positief, want elektrisch rijden is beduidend duurzamer dan rijden op benzine of diesel. Daarom plaatst de combinatie Vattenfall (voorheen Nuon) - Heijmans 2500 nieuwe laadpunten in de provincies Brabant en Limburg. Alle laadpunten worden voorzien van 100% windenergie uit één van Vattenfalls windparken in Nederland. Door elektrisch te rijden draagt u dus bij aan een schonere en stillere omgeving.

Hoe kunt u een laadpunt aanvragen?

Als u een elektrische auto hebt en geen eigen terrein voor een laadpunt, dan kunt u een verzoek voor een nieuw openbaar laadpunt indienen. Dit kunt u rechtstreeks bij Vattenfall doen door te klikken op deze link naar het aanvraagformulier. Om de laadpunten te kunnen gebruiken hebt u ook een laadpas nodig. De laadpas van Vattenfall werkt op alle laadpunten en is gratis aan te vragen via deze link. Op de laadpunten van Vattenfall - Heijmans in Brabant en Limburg laadt u met deze laadpas voor € 0,22 per kilowattuur.

Contact

Voor meer informatie kunt u terecht bij Monique van der Velden op telefoonnummer (0162)  48 90 67 of via e-mailadres m.van.der.velden@oosterhout.nl