Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Santrijngebied

Santrijnpark in aanbouw

Uitnodiging Park Wandeling in Santrijnpark

De park wandelingen zijn nog niet helemaal vol dus mocht u, ook als u niet in de omgeving van het Santrijnpark woont, willen deelnemen dan kan dat nog door u aan te melden. Echter Vol=vol en de bewoners van Santrijn hebben voorrang. U kunt zich nog aanmelding via m.van.der.velden@oosterhout.nl, zoals aangegeven in de Uitnodiging (pdf 571 kb).

Goed Nieuws!

Vanaf maandag 30 maart wordt er een start gemaakt met het aanplanten van de bomen in het Santrijnpark. Eind volgende week wordt het plantwerk van de heesters en vaste planten uitgevoerd.
Hierbij worden ook de plantvakken aan de Donkenstraat – Albert Schweitzerlaan weer aangeplant (ook de opgekuilde beplanting). Als laatste wordt het gras ingezaaid.
Bovengenoemde werkzaamheden zijn wel onder voorbehoud. Bij evt. nieuwe maatregelen met betrekking tot het Coronavirus kan de planning worden aangepast.

Extra mededeling Santrijnpark

Door het Corona virus is het dagelijkse leven ontregeld en ligt zelfs het werk op veel plekken stil. Het is onduidelijk voor iedereen wat de toekomst gaat doen. Dit geldt ook voor de planning van de werkzaamheden. Hierdoor kunnen wij op dit moment geen concrete mededelingen doen over de werkzaamheden in het Santrijnpark

Wanneer het water voldoende gezakt is en de aannemer weer aan het werk kan (veel zieken), hopen wij eind april – begin mei weer verder te kunnen, maar het is momenteel niet mogelijk om een planning te garanderen. Daar waar mogelijk wordt alles z.s.m. afgewerkt. We hopen dat iedereen daar begrip voor heeft.
Mochten er nog vragen zijn dan horen wij het natuurlijk graag.
Voor vragen kunt u terecht bij Monique van der Velden, zij is te bereiken via e-mailadres M.van.der.velden@oosterhout.nl of telefonisch op 0162 – 489067.

Santrijnpark

Het Santrijnpark (pdf, 7 mb)  maakt onderdeel uit van het openbaar gebied binnen het project Santrijn. De afgelopen twee jaar is in samenspraak met toekomstige gebruikers en de klankbordgroep Santrijnpark een programma van eisen opgesteld en het ontwerp uitgewerkt. 
Het park begint al vorm te krijgen en in de wadi staat al water! Helaas hebben we ook wat hinder van de regen tijdens de aanleg van het park en daardoor kunnen de paden nog niet worden aangelegd.
Hopelijk wordt het de komende tijd droger zodat we in mei samen met de omwonenden een officiële opening kunnen organiseren.
Het is nog niet duidelijk wanneer precies, maar de opening komt er!
Leuke ideeën zijn van harte welkom en kun je sturen naar m.van.der.velden@oosterhout.nl
Zodra we een exactere planning hebben laten we dit direct weten.
Wist u dat er een besloten facebookpagina is voor de omwonenden van het Santrijnpark?
Op facebook hebben wij een besloten groep aangemaakt https://www.facebook.com/groups/santrijn/, alwaar wij met u willen communiceren over de werkzaamheden in het Santrijngebied.
U kunt zich aanmelden via de link waarna wij u toestemming geven om lid te worden van de groep.  

Woningbouw (appartementen Heeren van Santrijn)

In het Santrijngebied worden woningen gebouwd door Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling B.V. 
Voor meer informatie over de herenhuizen of de appartementen Heeren van Santrijn klik op de link.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met projectmanager Jennifer de Wijk, bereikbaar via het e-mailadres j.de.wijk@oosterhout.nl, telefoonnummer 0162 - 489005 of met projectmedewerker Monique van der Velden, bereikbaar via het e-mailadres m.van.der.velden@oosterhout.nl, telefoonnummer 0162 - 489067.

Aanvullende informatie

- Bewonersbrief 17-12-2019 (pdf 63 kb)
- Bewonersbrief 24-10-2019 (pdf 177 kb), tekening 1 (pdf 291 kb), tekening 2 (pdf 1.803 kb)
- 7 augustus 2018 Inrichtingsplan boekje (pdf 8 mb)
- 14 juni 2018 Poster Santrijnpark (pdf 4 mb) 
- Het bestemmingsplan Santrijn, herziening 1, 18 september 2013.
- Het inrichtingsplan 15-12-2014 (pdf 29 mb), de kaart (pdf 339 kb) en de parkeerregimes (pdf 107kb)
   openbaar gebied