Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Vergroening parkeerplein Schapendries

Op donderdag 14 november 2019 was er een inloopavond georganiseerd door de gemeente Oosterhout. Alle bezoekers waren in de gelegenheid om op- en aanmerkingen te maken op het voorlopig ontwerp.
Deze opmerkingen worden besproken en daar waar mogelijk ingepast in het ontwerp.

Hierbij kunt u de volgende documenten raadplegen:

- Voorlopig ontwerp Schapendries, 14 november 2019 (pdf 8.335 kb)
- Presentatie 14 november 2019 (pdf 5.892 kb)
- Bewonersbrief 'Werkzaamheden op het parkeerplein Schapendries', 9 juni 2020 (pdf 61 kb)

Definitief ontwerp parkeerplein Schapendries

Het college van burgemeester en wethouder heeft op 9 juni jl. het definitief ontwerp vastgesteld voor de twee parkeerpleinen aan het Schapendries. Het ontwerp van Schapendries is in zijn geheel gericht op de vergroening van twee parkeerterreinen. Door het toevoegen van meer bomen, plantvakken en het renoveren van de muurtjes langs de parkeerkuil krijgt de entree van de binnenstad een groenere uitstraling. Op het parkeerterrein achter het appartementencomplex Schapendries worden nieuwe bomen geplant en plantvakken aangelegd.

Hieronder kunt u de volgende documenten raadplegen:

Contact

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met mevrouw J. Verstappen, of  via e-mail J.Verstappen@oosterhout.nl.