Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Zomerkaravaan

logo zomerkaravaan

De Oosterhoutse Zomerkaravaan: activiteiten speciaal voor kinderen en jongeren in de zomervakantie! Tijdens de zomervakantie vinden er overal in de gemeente activiteiten plaats voor de jeugd. Of het nou Beach Soccer is, een hindernisbaan of een meet & greet met Dikkie Dik, er is voor alle leeftijden iets leuks te doen! De Zomerkaravaan is een initiatief van de gemeente Oosterhout. JONG en MOOVE coördineren de activiteiten.

Wethouder Willemsen: “Dankzij de medewerking van allerlei Oosterhoutse verenigingen en organisaties en betrokken vrijwilligers hebben we weer een geweldig programma kunnen samenstellen. Zo kunnen ook de thuisblijvers en degenen die zich geen lange vakantie kunnen veroorloven tijdens de zomervakantie toch lekker spelen en sporten”.

Nienke Heerius van MOOVE, een van de bedenkers van de Zomerkaravaan: “MOOVE en JONG wilden kinderen en jongeren een zomerprogramma bieden, toegankelijk en laagdrempelig. Daarvoor hebben we contact gezocht met verschillende organisaties en verenigingen in Oosterhout. Zij reageerden allemaal enthousiast: daardoor ligt er nu een prachtig programma vol leuke activiteiten.” 

Programma

Kinderen kunnen tijdens de Zomerkaravaan allerlei creatieve workshops volgen, handlettering, schilderen en een DJ workshop bijvoorbeeld. Voor de sportievelingen is er ook genoeg te beleven: een beach voetbal toernooi, Cruijf Court voetbal en de Warande triatlon. De allerkleinsten kunnen meedoen aan de peuterdans in het Slotpark of naar de interactieve voorstelling van Dikkie Dik in de Bussel. Zomerspelen, zomercircus, kliederen met klei, speurtochten, kindertheater en nog veel meer. Download het complete programma van de Zomerkaravaan (pdf, 2.6 MB).

Let op: tijdens de activiteiten van de Zomerkaravaan kunnen er foto's gemaakt worden die de gemeente mogelijk gebruikt voor publicatiedoeleinden. Wilt u niet dat uw kind wordt gefotografeerd? Dan kunt u (of uw kind) dat doorgeven aan de fotograaf.

Meedoen als aanbieder aan de Zomerkaravaan?

Heeft u een activiteit voor kinderen of jongeren in zomervakantie? U kunt nog steeds meedoen. Neem contact op met Nienke Heerius (Nienke@mooveoosterhout.nl ) of Bibi Schuurs (b.schuurs@oosterhout.nl ), of via telefoonnummer 14 0162.  

Meer informatie

Nienke Heerius MOOVE 
Nienke@mooveoosterhout.nl

Bibi Schuurs JONG
b.schuurs@oosterhout.nl

Telefoonnummer 14 0162

Volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws!