Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Lokale informatie

Op de gemeentepagina in het weekblad Oosterhout vindt u de komende tijd de Corona-nieuwsbrief speciaal om u op de hoogte te houden van alles rondom dit virus. Die nieuwsbrief vindt u ook op deze pagina.

Bezoek aan stadhuis ALLEEN OP AFSPRAAK

Om het risico op verspreiding van het coronavirus te beperken werken we in het stadhuis VOLLEDIG OP AFSPRAAK. We willen het risico op besmetting met het virus zo klein mogelijk houden. Heeft u last van een verkoudheid, hoesten of koorts? Maak dan een afspraak als u weer beter bent.

Hiermee beperken we de inloop in de publiekshal.

  • Probeer eerst zaken digitaal te regelen via deze website
  • Maak alleen afspraken voor spoedzaken die niet digitaal geregeld kunnen worden, zoals aangifte van geboorte of overlijden
  • Kom naar een afspraak met maximaal 1 begeleider.

Op afspraak kunt u terecht maandag t/m woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur, donderdag van 09.00 - 20.00 uur en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Reeds aangevraagde rijbewijzen, ID-bewijzen en paspoorten kunnen ook alleen met afspraak worden afgehaald bij de receptie. Bij binnenkomst wordt gevraagd uw handen te desinfecteren. Onze balies worden regelmatig gedesinfecteerd.

Maak een afspraak online of bel met 14 0162. 

Veel zaken kunnen bij de gemeente online geregeld worden. Kijk hiervoor op onze gemeentewinkel.

Bezoek aan de milieustraat? Hou rekening met lange wachttijden

We zien een enorme toename in de drukte op de milieustraat. Om de 1.5 meter afstand te kunnen garanderen, laten we auto’s bij de slagboom gedoseerd toe. Zo voorkomen we dat er teveel bezoekers tegelijk de milieustraat op rijden. Dat betekent dat u rekening moet houden met langere wachttijden van ongeveer 1 uur.  Voor uw veiligheid, maar ook die van onze medewerkers, vragen we u om:

  • De 1.5 meter afstand ook bij ons op de milieustraat aan te houden

  • Alleen te komen als het écht nodig is. Spaar spullen op en kom alleen als u veel heeft

  • Alleen te komen, of hooguit met één persoon extra voor sjouwwerk

  • Kinderen thuis te laten